1899: Η σειρά φαινόμενο του Netflix

admin

Το «1899» είναι άλλη μια σειρά του Netflix που καταφέρνει να καθηλώσει τον θεατή. Ξεκινά σαν σειρά εποχής, που μετατρέπεται σε περιπέτεια τρόμου που εξελίσσεται σε ένα απόκοσμο σκηνικό με πρωταγωνιστές τους επιβάτες ενός πλοίου που το στοιχειώνουν άγνωστες δυνάμεις.

Η ιστορία ξεκινά το 1899. Το πλοίο “Κέρβερος” με επιβάτες αστούς και μετανάστες που φεύγουν από την Ευρώπη αναζητώντας ένα διαφορετικό μέλλον. Θα λάβει σήμα από ένα άλλο πλοίο, τον “Προμηθέα”, που όμως θεωρείται εξαφανισμένο πάνω από τέσσερις μήνες. Όταν θα το προσεγγίσουν θα ανακαλύψουν ένα πλοίο-φάντασμα, ρημαγμένο και χωρίς επιβάτες. Ο ασύρματος είναι κατεστραμμένος και όλοι αναρωτιούνται ποιός έστειλε το μυστηριώδες σήμα που έλαβαν.

Είδος: Θρίλερ
Σκηνοθεσία: Baran bo Odar
Σενάριο: Jantje Friese
Ηθοποιοί: Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, José Pimentão

Next Post

Avatar: The Way of Water

Μια δεκαετία σχεδόν μετά από τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, η νέα ταινία “Avatar: The Way of Water” ξεκινά να μας αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully (του Jake, της Neytiri και των παιδιών τους), τα προβλήματά τους, τους αγώνες που κάνουν να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βιώνουν. […]