Rimac Concept Two

admin

Στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης η εταιρεία Rimac από την Κροατία παρουσίασε το Concept Two, ένα σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο 1,914 ίππων. Το Concept Two ξεπερνά σε ισχύει το Roadster της Tesla και βάζει υποψηφιότητα για την αναδείξει του ως το ταχύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Το αυτοκίνητο κάνει το 0-100 χλμ/ώρα σε 1,8 δευτ. ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 420 χλμ./ώρα. Το Concept Two αποτελεί εξελίξει του προηγούμενου πρότζεκτ της Rimac που ήταν επίσης ένα σπορ ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το Concept One.

Το σημαντικότερο όμως πλεονέκτημα του Concept Two που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι η μεγάλη αυτονομία που ξεπερνά τα 650 χλμ. που οφείλεται στην μπαταρία των 120 kWh που μπορεί να φορτίζεται σε ποσοστό 80% σε μόλις μισή ώρα.

Next Post

Bloodshot

Βασισμένο στο ευπώλητο comic, ο Vin Diesel πρωταγωνιστεί ως Ray Garrison, ένας στρατιώτης που πρόσφατα σκοτώθηκε σε μια μάχη και έρχεται πίσω στη ζωή ως ο υπερ-άνθρωπος Bloodshot. Με μια στρατιά νανοτεχνολογίας να ρέει στις φλέβες του, είναι μια ασταμάτητη και ατρόμητη δυναμική μηχανή που έχει την ικανότητα να επουλώνει […]