Κοκτέιλ μπράντι με χυμό μήλου

admin

Δώστε το άρωμα της δεκαετίας του ’60 με μια πνοή ανανέωσης με το πικάντικο κοκτέιλ με χυμό μήλου και μπράντι. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό για της γιορτές από τις γεύσεις του μήλου, του κονιάκ και της κανέλας. Με μια εύκολη συνταγή θα δημιουργήσουμε ένα ενδιαφέρον ποτό για εμάς και την παρέα μας.

Συστατικά

2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
200 ml χυμό μήλου
1 ξυλάκι κανέλας
100 ml κονιάκ
50 ml Disaronno
50 ml κρασί μαδέρα
χυμό 1 λεμόνι
μια μεγάλη χούφτα πάγο

Συνταγή

ΒΗΜΑ 1
Βουτάμε το χείλος 4 ποτηριών Martini σε ένα πιατάκι με νερό και μετά σε ένα πιατάκι με ζάχαρη άχνη. Βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.

ΒΗΜΑ 2
Ζεσταίνουμε το χυμό μήλου σε μια μικρή κατσαρόλα με το ξυλάκι κανέλας. Αφήνουμε να πάρει βράση, μετά σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει. Μόλις κρυώσει, πετάμε το ξυλάκι κανέλας και αδειάζουμε σε μια κανάτα.

ΒΗΜΑ 3
Βάζουμε το κονιάκ, το Disaronno, το κρασί της Μαδέρα και το χυμό λεμονιού σε ένα σέικερ για κοκτέιλ με μια μεγάλη χούφτα πάγο. Αναταράζουμε μέχρι να κρυώσει το μείγμα. Σουρώνουμε και συμπληρώνουμε με τον αρωματικό χυμό μήλου και σερβίρουμε αμέσως.

Next Post

1899: Η σειρά φαινόμενο του Netflix

Το «1899» είναι άλλη μια σειρά του Netflix που καταφέρνει να καθηλώσει τον θεατή. Ξεκινά σαν σειρά εποχής, που μετατρέπεται σε περιπέτεια τρόμου που εξελίσσεται σε ένα απόκοσμο σκηνικό με πρωταγωνιστές τους επιβάτες ενός πλοίου που το στοιχειώνουν άγνωστες δυνάμεις. Η ιστορία ξεκινά το 1899. Το πλοίο “Κέρβερος” με επιβάτες […]