Μπόρα Μπόρα

admin

Η Μπόρα Μπόρα είναι ένας επίγειος παράδεισος που περιτριγυρίζεται από μία εκπληκτικής ομορφιάς λιμνοθάλασσα, χρωματισμένη με όλες τις αποχρώσεις του μπλε και του πρασίνου. Οι παραλίες με τη λευκή άμμο, τα ρηχά κρυστάλλινα νερά και τη τροπική βλάστηση σχηματίζουν μια εικόνα που ο επισκέπτης θα θυμάται για πάντα.

Ο θαλασσοπόρος Τζέημς Κουκ όταν την αντίκρισε για πρώτη φορά την ονόμασε διαμάντι του Ειρηνικού, γιατί λάμπει σαν κόσμημα στα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού. Στο κέντρο του νησιού δεσπόζουν οι δυο καταπράσινες βουνοκορφές που είναι τα απομεινάρια του ανενεργού πια ηφαιστείου.

Το νησί είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τις καταδύσεις, καθώς τα διάφανα νερά και τα αμέτρητα τροπικά ψάρια που ζουν γύρω από του πολύχρωμους κοραλλιογενείς υφάλους, μεταμορφώνουν κάθε βουτιά σε μαγικό ταξίδι στο υπέροχο κόσμο του βυθού.

Η οικονομία του νησιού στηρίζεται κατά κύριο λόγο στον τουρισμό, έγινε όμως με σεβασμό στο περιβάλλον και τις παραδόσεις των κατοίκων. Όλα οι ξενοδοχειακές μονάδες διατήρησαν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική, χωρίς να υστερούν όμως σε ανέσεις και πολυτέλεια. Το κατάλυμα που θα επιλέξει ο επισκέπτης η θα περιτριγυρίζεται από την πλούσια τροπική βλάστηση η θα βρίσκετε κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα!

Next Post

Ένα ρομπότ που οδηγεί μοτοσικλέτα!

Στο Tokyo Motor Show, παρουσίασε η Υamaha το Motobot, ένα ρομπότ που εμφανίστηκε να καβαλά μια σπορ μοτοσικλέτα 1.000 κ.εκ.! Το Motobot είναι ένα φιλόδοξο εγχείρημα της Ιαπωνικής εταιρίας που προσπαθεί να συνδυάσει δυο σημαντικές τεχνολογίες, αυτή της Yamaha στις μοτοσικλέτες παράλληλα με αυτή της ρομποτικής. Σε μία προσπάθεια δημιουργίας […]